Betaalbare zorg

Betaalbaar de beste zorg

Uiteraard staat het bieden van de allerbeste zorg voor patiënten bovenaan. Maar we beseffen goed dat ook het betaalbaar houden van zorg een belangrijk onderwerp is. Daarom werken we bij Dokter& continu aan niet alleen het bedenken van slimme oplossingen, maar ook betaalbare oplossingen.

Betaalbare zorg

Bij Dokter& Diagnostiek maken we ons hard voor het bieden van betaalbare zorg. Als huisarts kunt u hierbij een belangrijke rol spelen. Door diagnostische zorg aan te bieden in uw eigen praktijk houdt u niet alleen zelf beter zicht op het zorgproces, u kunt het op deze manier ook verkorten. Doordat wij goedkoper contracteren en u de service via uw praktijk (consulten) laten lopen levert het voor de patiënt een lagere aanspraak op het eigen risico op. Dit in tegenstelling tot het prikken via een externe partij/prikpost.

Aansluiten? Of vragen?

Nieuwsgierig geworden? En denkt u erover zich aan te sluiten bij Dokter&Diagnostiek of wilt u meer informatie? Dan vertellen wij u heel graag meer over onze dienstverlening in een persoonlijk gesprek. Want dat persoonlijke directe contact, daar houden we van.

Coen Langstraat

06-82377079

Neem contact op met de regiomanager