Apothekerszorg dichtbij

Apothekerszorg Dichtbij

Bij Dokter& vinden we het belangrijk apothekerszorg dichtbij te brengen. Dat bedoelen we letterlijk, door via onze aangesloten huisartsen (apotheekhoudend) apothekerszorg te bieden op plaatsen in Nederland waar een reguliere apotheek niet altijd dichtbij is. Maar dat bedoelen we ook figuurlijk, door de huisarts apothekerszorg te laten bieden houdt hij of zij de zorg voor de patiënt dichtbij in eigen hand. Tot slot kunt u, door gebruik te maken van ons netwerk, uw patiënten altijd de benodigde medicijnen bieden. Ook wanneer u die zelf niet op voorraad heeft.

 

Compleet patiëntbeeld

Door als apotheekhoudend huisarts te werken heeft u altijd een up to date patiëntbeeld van uw patiënten. U heeft tenslotte zelf inzicht in het systeem dat registreert welke medicatie wanneer gebruikt is. Dit draagt bij aan het kunnen bieden van betere en meer passende zorg aan patiënten.

Altijd de beste apothekerszorg

24 uur per dag, 7 dagen per week de juiste medicijnen kunnen bieden aan patiënten. Dat is een van de belangrijkste voordelen van Dokter& Apotheek. Door middel van afhaalpunten op slimme locaties in de buurt van uw praktijk, of zelfs in een speciale kluis bij uw praktijk, kunt u altijd uw patiënten helpen met de juiste medicatie.

Neem contact met ons op