Dokter& Apotheek

Uw apotheekhoudende praktijk ondersteund?

Over Dokter& Apotheek

In de provincie, in minder dichtbevolkte gebieden in Nederland is er niet altijd de mogelijkheid om een apotheek te vestigen. Maar de mensen die in dit benoemde buitengebied wonen hebben net zo vaak medicijnen en hulpmiddelen nodig als anderen. En voor die mensen, in juist die gebieden zijn wij er van Dokter&. Via de samenwerking met SofaBV en de Stichting Apotheekhoudende huisartsen helpen wij  u als huisarts bij het aanvragen, behouden en onderhouden van uw eigen apotheek bij uw praktijk.

Dit zodat u ook uw patiënten kunt voorzien van de juiste medicijnen en hulpmiddelen.

Voorraad & logistiek

Wanneer u zich aansluit bij Dokter& Apotheek biedt dat meerdere voordelen. U profiteert van ons grote netwerk van aangesloten apotheekhoudende huisartsen én van onze efficiënte systemen en processen die helpen bij just-in-time inkoop en voorraadbeheersing.

Lees meer

Apothekerszorg dichtbij

Apothekerszorg dichtbij brengen biedt voordelen voor huisartsen én patiënten. Een optimale inrichting op voorraadbeheersing, 24/7 medicijnen beschikbaar voor uw patiënt en het inzicht in een completer patiëntbeeld zijn er enkele van.

Lees meer

Aansluiten bij Dokter&

Nieuwsgierig geworden? En denkt u erover zich aan te sluiten bij Dokter& of wilt u meer informatie? Dan vertellen wij u heel graag meer over onze fullservice dienstverlening in een persoonlijk gesprek. Want dat persoonlijke directe contact, daar houden we van.

Maak een afspraak