Over Dokter&

Voor & door dokters

Voor & door Dokters. Dat is de kern van ons bedrijf. Kwalitatief de beste dienstverlening bieden aan huisartsen door heel Nederland, waar ze ook gevestigd zijn. Van inkoop en diagnostiek tot certificering. Wij ontzorgen huisartsen op deze vlakken. Zo blijft uw praktijk draaien en kan u de allerbeste zorg bieden aan uw patiënten.

 

De beste zorg dichtbij

Wij vinden dat de beste zorg voor iedereen beschikbaar moet zijn, waar in Nederland dan ook. En daarom brengen wij letterlijk de allerbeste zorg dichtbij. Diagnostiek in de eigen praktijk en altijd medicatie beschikbaar voor uw patiënten. Bij Dokter& kan het allemaal.

Lees meer

Onze werkwijze

Onze werkwijze is direct en persoonlijk. We streven naar zoveel mogelijk 1 op 1 contact met huisartsen die bij ons aangesloten zijn. En dat aansluiten hoeft niet lang te duren, binnen een aantal weken kunt ook u profiteren van alle voordelen van werken met Dokter&.

Lees meer

Dokter& is een merk gevoerd vanuit Sofa BV. Sofa BV komt voort uit de Stichting Apotheekhoudende Huisartsen (SAH).  “Samen sterker staan” en “het ontzorgen van de dokter” zijn onze drivers.

Sofa BV met al haar onderdelen is een bedrijf in eigendom van de bij ons aangesloten huisartsen (apotheekhoudend). Het “van voor” principe kan gevonden worden in al onze uitingen. Door en voor de huisarts.

Lees meer over Sofa BV en de SAH of over de werkwijze van Dokter&

Zorgverzekeraars

Het is ons doel om huisartsen zoveel mogelijk te ontzorgen. En daar hoort ook het contact en afspraken met zorgverzekeraars bij. Wij nemen dit voor u uit handen zorgen dat alles gewoon goed geregeld wordt.

Lees meer

Aansluiten bij Dokter&

Nieuwsgierig geworden? En denkt u erover zich aan te sluiten bij Dokter& of wilt u meer informatie? Dan vertellen wij u heel graag meer over onze fullservice dienstverlening in een persoonlijk gesprek. Want dat persoonlijke directe contact, daar houden we van.

Meer informatie