Diagnostiek in praktijk

Diagnostiek in de praktijk

Bij Dokter& vinden we dat diagnostische zorg beter kan. Voor zowel huisarts als patiënt. Daarom bieden wij de mogelijkheid diagnostische zorg te bieden in de eigen huisartsenpraktijk. U behoud het inzicht in het ziektebeeld van uw patiënt. Wij voegen daaraan toe dat u uw aanvraag gedrag kan vergelijken met andere huisartsen. De patiënt voelt zich op zijn beurt meer mens i.p.v. nummer en direct in de eigen, vertrouwde praktijk geholpen kan worden.

Efficiënt zorg bieden

Door zelf diagnostische zorg te bieden, heeft u als huisarts beter zicht op uw patiënten en hun ziektebeeld, doordat alles direct in uw eigen praktijk plaatsvindt. Alles gaat digitaal via Zorgdomein en van ruim 95% van alle gedane onderzoeken heeft u de volgende ochtend voor 9 uur de uitslag al in het HIS staan. Het levert dus vrijwel  direct inzicht in het ziektebeeld van uw patiënt, wat het zorgproces kan versnellen. Fijn voor u én uw patiënt.

Aansluiten? Of vragen?

Nieuwsgierig geworden? En denkt u erover zich aan te sluiten bij Dokter&Diagnostiek of wilt u meer informatie? Dan vertellen wij u heel graag meer over onze fullservice dienstverlening in een persoonlijk gesprek. Want dat persoonlijke directe contact, daar houden we van.

Claudia Spiele

06-86831616

Neem contact op met de regiomanager