Onze werkwijze

Onze werkwijze

Onze werkwijze is direct en persoonlijk. No-nonsense met een oog voor het vinden van sterke oplossingen. Wanneer u zich aansluit bij Dokter& kunt u al binnen enkele weken gebruik maken van onze dienstverlening. Geen ellenlange implementatieprocedures maar direct na het sluiten van onze overeenkomst aan de slag.

Missie & visie

Onze missie is helder:

Dokter& staat voor het ontzorgen van de huisarts met een glimlach. Door onze multi-service dienstverlening willen we Doktoren binnen hun praktijkvoering ontzorgen. Wij dragen zorg voor uw praktijk, zodat u tijd overhoudt en zich bezig kunt houden met het allerbelangrijkste werk: zorgdragen voor uw patiënt.

Ontzorgen met een glimlach

Wij richten ons op (apotheekhoudende) huisartsen met een eigen praktijk. Ons doel is om juist die praktijken te ontzorgen met slimme services, waarbij de zorgvrager áltijd centraal staat. Wij regelen onder andere zaken omtrent inkoop en diagnostiek, certificering. Wij zorgen daarvoor, zodat u als huisarts zorg kunt dragen voor de patiënt.

Daar krijg je toch een glimlach van!

Aansluiten bij Dokter&

Nieuwsgierig geworden? En denkt u erover zich aan te sluiten bij Dokter& of wilt u meer informatie? Dan vertellen wij u heel graag meer over onze fullservice dienstverlening in een persoonlijk gesprek. Want dat persoonlijke directe contact, daar houden we van.

Neem contact op